Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Зустрічаємо оновлений BMW 7 Series facelift

Флагманський седан 7 Series отримав досить сміливий зовнішній стайлінг, крім цього з҆ явилась гібридна версія моделі і сучасна мультимедійна система. Редизайн сьомої серії відкриває нові горизонти для збільшення розміру ніздрів радіаторної решітки та оснащення автомобіля лазерною оптикою, яка з легкістю робить з ночі день. Але насправді, німці тримаються фірмового дизайну власного модельного ряду та провадять політику гонитви за конкурентами в обличчі Mercedes S-Class та Audi A8.

Найбільше зауважень від критиків нова сімка отримала за величезний гриль решітки попереду та тонкі фари, які ще більше загострюють увагу на непропорційності розмірів тих чи інших елементів. Передні бампери оптичної форми та повітрозабірники фартухів спортпакету виглядають дуже агресивно та переконливо. Незважаючи на це, рівень аеродинамічного спротиву не став гіршим, тому за рахунок оновлених силових агрегатів, німцям вдалося покращити витрату пального.

Всередині величезного седану все виглядає дуже помпезно та розкішно. В цьому немає нічого дивного, адже постійно вдосконалюючи деталі та використовуючі більш дорожчі матеріали, виробник вийшов на топовий рівень за якістю оздоблення інтер҆ єру. З оновленням моделі до салону завітала нова BMW iDrive 7.0 яка управляє 10,25-дюймовим монітором на центральній консолі та 12,3-дюймовим екраном панелі приладів.

Під капотом рестайлінгового седана BMW 7 Series продовжує працювати легендарний 12-циліндровий силовий агрегат обємом 6,6 літрів, який розвиває більше 600 к.с. З цим мотором, автомобіль може прискоритись з 0 до 100 км/год лише за 3,8 секунди. Трохи повільнішим виглядає версія 750i з 8-циліндровим двигуном на 520 к.с. Оновлений седан втратив 4-циліндровий мотор і базовим агрегатом став 6-циліндровий мотор поєднаний з електромотором. Дизельні модифікації оснащені 3-літровим дизелем, який в залежності від форсування має індекси 730d, 740d та 750d. Середня витрата пального базового дизеля впала до відмітки у 5 літрів і це дуже гарні новини для шанувальників економії. Всі двигуни агрегатуються з 8-ступеневою автоматичною коробкою перемикання швидкостей. На борту нової 7 Series в наявності безліч систем активної та пасивної безпеки та електронних помічників для комфортного та швидкого драйву…

 

 

06.02.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Зустрічаємо оновлений BMW 7 Series facelift

Політика конфіденційності